Automotive Car MULTIFORM HIGH LIQUID0737.222.233
 

MULTIFORM HIGH LIQUID

lubrifianti industriali   uleiuri pentru decofrare

Decofrol nemiscibil cu apa, fara solventi, conceput dupa cea mai moderna tehnologie care conform CEC-L-33-T-82 este „biodegradabil”, (atestare- Institutul de Igiena Gelsenkirchen). Este potrivit pentru toate tipurile de cofraje precum otel, lemn si pentru alte materiale de cofraj.

Produsul poate fi folosit de asemenea si pentru protectia utilajelor, a masinilor de transport si din industria de constructii. Se aplica prin sisteme de pulverizare, sisteme cu role sau cu pensula. De-a lungul anilor, rezultatele din practica demonstreaza ca  Multiform HIGH LIQUID prin intrebuintarea adecvata nu influenteaza negativ tratarea ulterioara a suprafetelor de beton ( stocatura, ceramica, tapet, vopsea).

Calitatea exceptionala a acestui produs a fost confirmata de diverse expertize cum ar fi test Münchner Baustoff GmbH, Alescco Bauchemie Produkte GmbH precum si IBQ ( Asociatia Inginerilor pentru testarea materialelor de constructii si asigurarea calitatii din Germania).

Punct de inflamabilitate: 200 0 C   
Punct de neutralizare: 6 mg KOH/g       
Punct de saponificare: 7 mg KOH/g                   
Mod de imbuteliere: 20 l, 55 l, 200 l

Alte Produse Recomandate

MULTIFORM PLAST

Decofrol, fara solventi, indeosebi pentru cofraje sintetice verticale. De exemplu pentru confectionarea tevilor de beton prin procedeul de presare a betonului vibrat. Se aplica prin umezire, cu pensula sau prin pulverizare. Conform CEC-L-33-A 94 „biodegradabil” ( > 80% dupa 21 zile) Punct...

MULTIFORM PLAST HIGH LIQUID

Este un decofrol universal, compatibil cu mediul inconjurator, WGK 1. Este biodegradabil (dupa CEC L 33-T-82 / Atestare- Institutul Gelsenkirchen). Este utilizat atit pentru fabricile de beton si in constructii pentru tipurile obisnuite de cofraje, cofraje din otel incalzite si...