Automotive Car DW30737.222.233
 

DW3

lubrifianti industriali   uleiuri pentru protectie anticoroziva

MULTICOR DW 3 este folosit ca ulei de protectie impotriva coroziunii pentru componente metalice care au fost tratate cu agenti aposi sau uleiosi de prelucrare a metalului care astfel pot fi indepartati in mare masura.

In acelasi timp suprafata partii metalice este acoperita de un film cu protectie anticoroziva. MULTICOR DW 3 este deasemenea adecvat pentru climat marin.

Aplicatii:
Produsul poate fi aplicat in stare livrata pe piese, in spatii interioare sau exterioare cu buna aerisire. Se aplica prin pulverizare, cu pensula sau prin cufundare.

Degresarea:
Recomandam degresarea cu detergenti alcalini aposi precum si cu solventi.

Alte Produse Recomandate

DW 2 PLUS

MULTICOR DW 2 Plus este un ulei de protectie impotriva coroziunii cu proprietati dewatering pentru componente metalice care au fost tratate cu agenti aposi sau uleiosi de prelucrare a metalului care astfel pot fi indepartati in mare masura. In acelasi timp...

DW 2 SPEZIAL

MUTLICOR DW 2 SPEZIAL este un ulei cu o excelenta protectie impotriva coroziunii pentru masini si unelte ce sunt folosite sau depozitate in afara. Protejeaza deasemenea impotriva apei sarate si influentelor chimice. Produsul se aplica in stare lichida, devenind o...