Automotive Car 10 H EXTRA0737.222.233
 

10 H EXTRA

lubrifianti industriali   lubrifianti de racire miscabili cu apa

Datorita gradului ridicat de aditivare EP (extrema presiune) ZUBORA 10 H EXTRA acopera un domeniu larg de utilizari. Folosirea acestor aditivi EP (extrema presiune) asigura o perioada de viata mai lunga a sculelor si faciliteaza regimuri de aschiere cu viteze ridicate. Se pot executa operatii cu grad ridicat de dificultate in conditii optime.

Astfel, poate fi garantat un proces de securitate marita chiar si pentru operatiile de lucru foarte dificile. Acest avantaj garanteaza o mare flexibilitate pentru diferite procese de aschiere.

ZUBORA 10 H EXTRA este folosit cu succes pentru urmatoarele operatii:

Filetare, fasonare, rectificare, gaurire adanca, frezare, taiere

Datorita proprietatilor excelente de lubrifiere, racire si protectie anticoroziva se recomanda utilizarea ZUBORA !0 H EXTRA pentru prelucrarea tuturor tipurilor de materiale:

Oteluri cu grad de prelucrare normal

Oteluri cu grad dificil de prelucrare

Oteluri/materiale speciale cu grad foarte dificil de prelucrare

Fonta cenusie, fonta nodulara, fonta lamelar

Aluminiu

Concentratia de lucru necesara depinde de gradul de dificultate al operatiei si de material

Concentratia recomandata:

Frezare/gaurire 1:20 5%

Taiere/ rectificare 1:10 10%

Alte Produse Recomandate

10 H PLUS

ZUBORA 10 H PLUS este potrivit pentru operatiile de prelucrare a otelului, fontei, aluminiului si a altor metale neferoase. Poate fi utilizat si pentru operatii de prelucrare cu grad mediu de dificultate. Concentratie de lucru: Prelucrare prin aschiere aprox. 5 – 7...

20 M PLUS

ZUBORA 20 M PLUS este ptrivit pentru operatiile de prelucrare prin aschiere a materialelor feroase si neferoase. Poate fi folosit la operatiuni cu dificultate medie. Datorita componentilor selectati ZUBORA 20 M PLUS prezinta o slaba tendinta de spumare in apa cu...