Automotive Car 20 M PLUS0737.222.233
 

20 M PLUS

lubrifianti industriali   lubrifianti de racire miscabili cu apa

ZUBORA 20 M PLUS este ptrivit pentru operatiile de prelucrare prin aschiere a materialelor feroase si neferoase. Poate fi folosit la operatiuni cu dificultate medie.

Datorita componentilor selectati ZUBORA 20 M PLUS prezinta o slaba tendinta de spumare in apa cu o duritate medie. Este recomandat ca duritatea apei sa fie intre 7 si 120 dH.

Concentratie de lucru recomandata:

Strunjire, frezare, gaurire cca. 5-7%

Rectificare cca. 3-4%

ZUBORA 20 M PLUS este testat dermatologic. Testul Epicutan confirma buna compatibilitate cu pielea.

Lubrifiantii de racire ZUBORA si uleiurile de ghidaj DIVINOL T 3 EP ISO 32/ DIVINOL T 6 EP ISO 68/ DIVINOL T 8 EP ISO 100/ DIVINOL T 12 EP ISO 220 sunt compatibile unele cu celelate. Utilizarea acestei combinatii prezinta excelente proprietati de dezemulsionare, emulsiile si uleiurile de ghidaj, separindu-se rapid.

Alte Produse Recomandate

10 H PLUS

ZUBORA 10 H PLUS este potrivit pentru operatiile de prelucrare a otelului, fontei, aluminiului si a altor metale neferoase. Poate fi utilizat si pentru operatii de prelucrare cu grad mediu de dificultate. Concentratie de lucru: Prelucrare prin aschiere aprox. 5 – 7...

10 H EXTRA

Datorita gradului ridicat de aditivare EP (extrema presiune) ZUBORA 10 H EXTRA acopera un domeniu larg de utilizari. Folosirea acestor aditivi EP (extrema presiune) asigura o perioada de viata mai lunga a sculelor si faciliteaza regimuri de aschiere cu viteze...