Automotive Car 20 S PLUS0737.222.233
 

20 S PLUS

lubrifianti industriali   lubrifianti de racire miscabili cu apa

ZUBORA 20 S PLUS este potrivit pentru operatiile de prelucrare a otelului, fontei, aluminiului si a altor metale neferoase. Poate fi utilizat si pentru operatii de prelucrare cu grad mediu de dificultate.

ZUBORA 20 S PLUS este deasemenea potrivit pentru suprafete cilindrice si cilindrii interni de din otel calit la utilajele Studer, Tschudin si Jung. Polizoarele Corundum si CBN sunt folosite in principal la aschierea laterala a otelului calit.

Datorita componentilor speciali ZUBORA 20 S PLUS nu spumeaza cand este folosit cu apa moale. Taria apei recomandata este de 40 – max. 70 grade Germane.

Concentratie de lucru:

Prelucrare prin aschiere aprox. 3 – 4 %

Slefuire aprox. 5 %

Alte Produse Recomandate

10 H PLUS

ZUBORA 10 H PLUS este potrivit pentru operatiile de prelucrare a otelului, fontei, aluminiului si a altor metale neferoase. Poate fi utilizat si pentru operatii de prelucrare cu grad mediu de dificultate. Concentratie de lucru: Prelucrare prin aschiere aprox. 5 – 7...

10 H EXTRA

Datorita gradului ridicat de aditivare EP (extrema presiune) ZUBORA 10 H EXTRA acopera un domeniu larg de utilizari. Folosirea acestor aditivi EP (extrema presiune) asigura o perioada de viata mai lunga a sculelor si faciliteaza regimuri de aschiere cu viteze...