Automotive Car 30 M PLUS0737.222.233
 

30 M PLUS

lubrifianti industriali   lubrifianti de racire miscabili cu apa

ZUBORA 30 PLUS este potrivit pentru operatiile universale de prelucrare prin aschiere si la operatiile de slefuire, in special a aliajelor de aluminiu cat si a fontei, otelului si altor materiale neferoase.

Produsul este utilizat pentru o calitate a apei de la 4 0 GH pana la peste 20 0 GH.

Concentratie de lucru: 4 – 7 %

Prelucrare universala prin aschiere 5 – 7 %

Slefuirea otelului 4 %

Slefuirea fontei 5 %

Produsul este testat dermatologic. Testul TEWL (pierdere de apa transepidermala) si Epicutan confirma inofensivitatea in domeniul medicinei industriale.

Lubrifiantii de racire ZUBORA si uleiurile de ghidaj DIVINOL T 3 EP ISO 32/ DIVINOL T 6 EP ISO 68/ DIVINOL T 8 EP ISO 100/ DIVINOL T 12 EP ISO 220 sunt compatibile unele cu celelate. Utilizarea acestei combinatii prezinta excelente proprietati de dezemulsionare, amestecurile de emulsii cu uleiurile de ghidaj separindu-se rapid.
 

Alte Produse Recomandate

10 H PLUS

ZUBORA 10 H PLUS este potrivit pentru operatiile de prelucrare a otelului, fontei, aluminiului si a altor metale neferoase. Poate fi utilizat si pentru operatii de prelucrare cu grad mediu de dificultate. Concentratie de lucru: Prelucrare prin aschiere aprox. 5 – 7...

10 H EXTRA

Datorita gradului ridicat de aditivare EP (extrema presiune) ZUBORA 10 H EXTRA acopera un domeniu larg de utilizari. Folosirea acestor aditivi EP (extrema presiune) asigura o perioada de viata mai lunga a sculelor si faciliteaza regimuri de aschiere cu viteze...