Automotive Car 30 SPEZIAL0737.222.233
 

30 SPEZIAL

lubrifianti industriali   lubrifianti de racire miscabili cu apa

ZUBORA 30 SPEZIAL este potrivit pentru operatiile de prelucrare prin aschiere a otelului, fontei si a metalelor neferoase in special a aluminiului (taieri, filetari) cu grad de dificultate mediu si ridicat.

Produsul este utilizat pentru o calitate a apei de la 4 0 GH pana la 20 0 GH

Concentratie de lucru: 5 – 10 %

Prelucrare prin aschiere a fontei 5 – 7 %

Prelucrare prin aschiere a otelului 5 – 10 %

Prelucrare prin aschiere a aluminiului 7 – 10 %

Produsul este testat dermatologic. Testul TEWL (pierdere de apa transepidermala) si Epicutan confirma inofensivitatea in domeniul medicinei industriale.

Lubrifiantii de racire ZUBORA si uleiurile de ghidaj DIVINOL T 3 EP ISO 32/ DIVINOL T 6 EP ISO 68/ DIVINOL T 8 EP ISO 100/ DIVINOL T 12 EP ISO 220 sunt compatibile unele cu celelate. Utilizarea acestei combinatii prezinta excelente proprietati de dezemulsionare, amestecurile de emulsii cu uleiurile de ghidaj separindu-se rapid.
 

Alte Produse Recomandate

10 H PLUS

ZUBORA 10 H PLUS este potrivit pentru operatiile de prelucrare a otelului, fontei, aluminiului si a altor metale neferoase. Poate fi utilizat si pentru operatii de prelucrare cu grad mediu de dificultate. Concentratie de lucru: Prelucrare prin aschiere aprox. 5 – 7...

10 H EXTRA

Datorita gradului ridicat de aditivare EP (extrema presiune) ZUBORA 10 H EXTRA acopera un domeniu larg de utilizari. Folosirea acestor aditivi EP (extrema presiune) asigura o perioada de viata mai lunga a sculelor si faciliteaza regimuri de aschiere cu viteze...