Automotive Car SYSTEMREINIGER0737.222.233
 

SYSTEMREINIGER

lubrifianti industriali   lubrifianti de racire miscabili cu apa

Solutie apoasa pe baza de tensine, substante bactericide si fungicide cu rezerve alcaline ridicate.

Se foloseste pentru curatarea sistemelor de circulatie a masinilor unelte care functioneaza cu lubrifianti de racire miscibili cu apa.

Cu 24 h. inainte de schimbarea emulsiei, se adauga in bazin, 1-2% Zubora Systemreiniger (se tine cont de gradul de contaminare al emulsiei) Astfel solutia obtinuta trebuie utilizata in procesul de productie. Dupa evacuare se recomanda clatirea instalatiei de racire, care poate fi facuta in 2 moduri:

- cu apa + 0,5 % Zubora Systemreiniger (de preferat) dupa care se evacueaza solutia obtinuta.
- in emulsie noua + 0,5 % Zubora Systemreiniger

Concentratie de lucru:
Se recomanda utilizarea concentratiei de 1-2 %. In cazul in care se constata un grad foarte ridicat de contaminare a emulsiei se mareste concentratia de Zubora Systemreiniger.

Alte Produse Recomandate

10 H PLUS

ZUBORA 10 H PLUS este potrivit pentru operatiile de prelucrare a otelului, fontei, aluminiului si a altor metale neferoase. Poate fi utilizat si pentru operatii de prelucrare cu grad mediu de dificultate. Concentratie de lucru: Prelucrare prin aschiere aprox. 5 – 7...

10 H EXTRA

Datorita gradului ridicat de aditivare EP (extrema presiune) ZUBORA 10 H EXTRA acopera un domeniu larg de utilizari. Folosirea acestor aditivi EP (extrema presiune) asigura o perioada de viata mai lunga a sculelor si faciliteaza regimuri de aschiere cu viteze...